По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна

...
По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна
Коментари Харесай

Ученик и студент нападнаха продавачка в центъра на Варна и я принудиха да им даде парите от касата

По силата на реализирано сред страните и утвърдено в правосъдна зала съглашение, двамата младежи признаха виновността си в осъществен от тях в съучастничество обир на оборотни средства от денонощен магазин. Самото действие е осъществено на 19 ноември предходната година в широкия център на Варна. Като използвали мощ по отношение на продавач-консултанта в комерсиалния обект, подсъдимите я принудили да им даде наличната сума в касата в размер на 182 лева, оповестиха от пресцентъра на Районния съд.

         Двамата младежи са неосъждани. Единият от тях, който все още на осъществяване на грабежа е бил малолетен, получи наказване „ пробация “, изразяващо се в наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и наложителни срещи с пробационни чиновници за период от 10 месеца. Съдът наложи и мярка „ включване в стратегии за публично влияние “, също за период от 10 месеца. По отношение на втория обвиняем,  21-годишен, наложеното наказване е 5 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. 

         Към момента породените от грабежа имуществени вреди са възобновени. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР