По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна

...
По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна
Коментари Харесай

Пробация за 36-годишен мъж, причинил телесна повреда по хулигански подбуди

По силата на реализирано сред страните и утвърдено в правосъдна зала съглашение, 36-годишният обвиняем се призна за отговорен по повдигнатото му обвиняване и получи наказване пробация. В продължение на 6 месеца подсъдимият ще предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес, с честота два пъти седмично, като за същия период би трябвало да организира и наложителни периодически срещи с пробационен чиновник, оповестяват от съда.

Инцидентът зародил на 15 януари тази година на паркинг на комерсиална верига в един от кварталите на Варна. При маневра за паркиране товарен микробус, ръководен от подсъдимия, препречил пътя на лек автомобил. Въпреки подадените сигнали с клаксон от другия лидер, подсъдимият не направил път, а почнал да вика и псува по негов адрес. Впоследствие, към този момент отвън паркинга, подсъдимият последвал другия лидер, слязъл от товарния автомобил с железна тръба в ръка и му нанесъл няколко удара. Очевидци подали сигнал за протичащото се на тел. 112. В резултат на нанесените по хулигански подбуди удари, потърпевшият получил лека телесна щета, изразяваща се в травматични увреждания по главата, обусловили краткотрайно разстройство на здравето. 

Съгласно утвърденото от Районен съд - Варна съглашение, в тежест на подсъдимия са всички направени разходи по делото. Съдебният акт е финален.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР