По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна

...
По силата на постигнато между страните и одобрено в съдебна
Коментари Харесай

26-годишен бе осъден за опит за кражба от складово помещение

 По силата на реализирано сред страните и утвърдено в правосъдна зала съглашение, Районният съд във Варна му наложи условно наказване – отнемане от независимост за 4 месеца, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години, оповестиха от пресслужбата на институцията.

 26-годишният обвиняем се призна за отговорен в това, че на 11 декември 2020 година, от склад в Южна промишлена зона във Варна, направил опит да отнеме електрически захранващ кабел. В продължение на няколко години преди действието подсъдимият работил за сдружения, ползващи площи на територията на кораборемонтния цех. По този метод като дълготраен служащ, въпреки към този момент да нямал пропуск,  на посочената дата той бил пропуснат от охранителите на основния портал. Размествайки сложена повърхност вместо прозорец, подсъдимият влезнал в един от складовете и посредством потребление на техническо средство – нож, отрязал 15 метра от захранващ меден кабел за промишлени цели. Той почнал да бели с ножа гумената обвивка на кабела, когато се задействала алармената система, а минути по-късно охранителите го заварили на място. Стойността на инкриминираното имущество е оценена на към 300 лв..       

 Подсъдимият е с чисто правосъдно минало. Към момента породените от действието имуществени вреди са възобновени. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР