По силата на постигнато между страните и одобрено от състав

...
По силата на постигнато между страните и одобрено от състав
Коментари Харесай

33-годишен бе осъден за грабеж във Варна

По силата на реализирано сред страните и утвърдено от състав на Районен съд - Варна съглашение, 33-годишен мъж призна виновността си по повдигнатото му обвиняване в посягане против собствеността – закононарушение по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресслужбата на институцията.

Грабежът е осъществен на 29 август тази година във Варна, като посредством приложимост на заплашване подсъдимият лишил мобилен телефон с два номера, с желанието незаконно да го присвои от владението на неговия притежател. Отнетата при грабежа непозната движимост, дружно с картите-памет и мобилни аксесоари е оценена на стойност към 260 лв..

33-годишният мъж е неосъждан. Към момента породените от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшия. За осъществения обир, съдът му наложи наказване от една година отнемане от независимост. Изпълнението на наказването бе отсрочено с изпитателен период от три години. В тежест на подсъдимия са сторените по делото разходи. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР