По сигнал на Агенция Митници ОЛАФ разкри случай на неправомерно

...
По сигнал на Агенция Митници ОЛАФ разкри случай на неправомерно
Коментари Харесай

По сигнал на Агенция "Митници" - ОЛАФ разкри случай на неправомерно завършени транзитни операции

По сигнал на Агенция " Митници " ОЛАФ разкри случай на непозволено приключени директни интервенции, оповестиха от Агенция " Митници ".
В отчета на ОЛАФ се показва, че по време на характерно следствие, ОЛАФ е ревизирал 110 директни заявления, докладвани от Агенция " Митници " в България, която е открила, че интервенции са били непозволено приключени. Транзитни интервенции са задействани в разнообразни страни членки, като Полша, Унгария, Германия, Франция, Литва и Словакия. За всички тези интервенции, два български митнически пункта са посочени като получаващо митническо институция, с крайни получатели в Сърбия и Турция. Въпреки това, при инспекция на тези български митнически пунктове, където стоките е трябвало да бъдат обработени, се откри, че нито транспортните средства, нито стоките в миналото физически са представяни пред митница. По-нататъшни инспекции са разкрили, че в някои от случаите непозволеното електронно култивиране на интервенциите се е случило няколко часа откакто интервенциите са били задействани, което е физически невероятно, заради времето, належащо за действителния транспорт.
Българските митнически управляващи са осведомени от сръбските и турските си сътрудници, че въпросните транспортни средства в никакъв случай физически не са влизали на територията на тези две страни. Неправомерното довеждане докрай на интервенциите е осъществено посредством потребление на злотворен програмен продукт, което е направило допустимо отдалечено навлизане в Българската система за ръководство на преноса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР