По ще е трудно утре и вдругиден при тази галопираща

...
По ще е трудно утре и вдругиден при тази галопираща
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Винаги съм казвал, че най-добре за България е да има редовно правителство

По ще е мъчно на следващия ден и вдругиден при тази галопираща инфлация. Трябва да се създадат доста неща в страната. По-скоро бих призовал всички да гласоподават, през днешния ден е елементарно, от на следващия ден става мъчно. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто гласоподава с хартиена бюлетина.

" Очаквам по-висока изборна интензивност, тъй като това е демократичният метод народът да покаже по какъв начин желае да бъде ръководена една страна. Трябва доста мъдрост в политиците. За пети път се събираме за едно и също. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света, ние доста ясно би трябвало да стоим в демократичния свят. Ако желаеме да си правим гибелен атентат, ще отидем и на шести, и на седми избори ", сподели още Борисов.

" Гласувах както гласоподава целия либерален свят - с хартия ", съобщи още водачът на ГЕРБ.
 

" Винаги съм казвал, че най-добре за България е да има постоянно държавно управление. То няма по какъв начин да е устойчиво при тези разрушени финанси. В акцията имаше доста разграничителни линии, доста въпроси. И въз основата на това дали ще има държавно управление, което ще пази това, за което приказваме, ще бъдат подредени и целите. Аз не съм оторизиран да приказвам от името на хората. Най-лошият сюжет е да не може да се направи ръководещо болшинство, това ще е злополука за страната. Ако няма болшинство, бюджет няма да бъде признат. Виждате, че от ден на ден и служебното държавно управление се задъхва. Април месец най-малко аз не зная по какъв начин може да се продължи с удължение на бюджета, в случай че не се одобри нов. Ако няма болшинство, бюджет няма да може да бъде признат и непосредствено ще се банкрутира страната. Винаги съм показал взаимни отстъпки. Кой какъв брой огромен компромис ще направи, зависи от резултатите. Не се ли направи държавно управление, по никакви цели не може да се приказва ", разяснява Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР