По-широка популярност Джена Ортега доби с ролята си на Уенсдей

...
По-широка популярност Джена Ортега доби с ролята си на Уенсдей
Коментари Харесай

Излиза ли Джони Деп с 40 години по-младата жена

По-широка известност Джена Ортега доби с ролята си на Уенсдей Адамс в. Сериалът на Netflix стана много сполучлив и си завоюва цели 12 номинации за награди Еми, а на 20-годишната актриса донесе номинация за най-хубава основна женска роля в комедиен сериал.
 Джена Ортега - освен актриса, само че и продуцент на Wednesday
Джена Ортега с две дини под една мишница

Актрисата става и продуцент

Съвсем естествено е от този момент Джена Ортега да бъде все по-търсена за присъединяване в нови продукции. В момента тя работи по " Бийтълджус 2 ", където си партнира с Уинона Райдър и Майкъл Кийтън. Снимките на кино лентата започнаха на 10 май в Лондон, където актьорите няколко пъти бяха видяни на снимачната площадка.

Междувременно се появиха изказвания, че към  ще се причисли и Джони Деп, като се заприказва, че той и 40 години по-младата от него Джена Ортега се срещат, написа Daily Mail.

Актрисата обаче не се забави с отговора си за циркулиращите догатки и изрично отхвърли да излиза с.

" Това е толкоз неуместно, че даже не мога да се дръзвам. Никога през живота си не съм срещала или работила с Джони Деп. Моля, спрете да разпространявате неистини и ни оставете на мира ", написа Джена Ортега в свое стори в Instagram.

Реакцията на актрисата въобще не е изненадваща поради резервираното ѝ отношение към обществените мрежи, в които много се разясняват догатки на почитатели, постоянно неоснователни.
 Depp v. Heard - делото на Джони Деп и Амбър Хърд като документален филм в Netflix
Делото на Джони Деп и Амбър Хърд още веднъж на напред във времето

Кога и какво ще забележим в Depp v. Heard

В неотдавнашен диалог с колежката си  за поредицата Actors On Actors на Variety, Джена Ортега споделя, че все пак избира да се демонстрира в онлайн пространството тъкмо такава, каквато е, даже и от време на време плачеща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР