По схемата с мними служители на МВР 73-годишен пенсионер от

...
По схемата с мними служители на МВР 73-годишен пенсионер от
Коментари Харесай

Проговори фрашканият с пари пенсионер, който разхвърли над 100 бона на различни места в София, не го било яд за парите

По схемата с мними чиновници на Министерство на вътрешните работи 73-годишен пенсионер от София беше жилнат с над 100 000 лв.. Както БЛИЦ заяви, мъжки глас се показва за служител на реда от 4-то районно, който проверява телефонна машинация. Предупреждава пенсионера, че ще му се обадят мошеници и го моли да спомага.

„ Тая тайфа разполагала с някакъв идеален апарат, нещо като радар, и ходели по къщите и знаели какво има в къщите и знаели какво имам у дома. Грешката ми е, че го взех за чиста монета, тормозих се, тъй като имах служебни пари, мои и на сестра ми”, показа пред bTV мъжът.

По-късно звънят и сякаш измамниците. А мнимият служител на реда поучава мъжа да даде спестяванията на проверяващите, с цел да ги опазят.

Пенсионерът имал и депозит в банка с пари от продажбата на парцел. На идващия ден изтеглил и предал и тях. Разделил се и със златни украшения.

„ И сподели: О, като приключим цялата акация, ще се почерпим, ще те покажем по малкия екран и ще те наградим”, спомня си излъганият.

Мнимият служител на реда го помолил да пази в загадка всичко. По-късно пенсионерът се усетил, обадил се в 4-то районно, само че там му споделили, че подобен сътрудник нямат и това е машинация.

„ Не мога да си показва на тези години да направя такава невероятна нелепост, това ме е повече гняв, не толкоз за парите”, споделя пенсионерът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР