По съвсем естествен начин се случи това да приема поканата,

...
По съвсем естествен начин се случи това да приема поканата,
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Единственото възможно правителство е надпартийно, с конкретен срок и приоритети

По напълно натурален метод се случи това да приема поканата, отправена от Корнелия Нинова, да бъда втори в листата на Българска социалистическа партия за 25 МИР в София. Листата е водена от нея, поддържам политиката, която Нинова последна остана да отстоява. Тя е последният бастион против модела „ ГЕРБ ” на задкулисие, разтрошаване на партийната система и печални резултати от ръководството.
Това съобщи претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия Калоян Методиев в „ Офанзива с Любо Огнянов ” по Нова нюз.

По думите му до края на предходното ръководство на страната се е стигнало поради „ бухалките – прокуратурата, Национална агенция за приходите и регулаторите ”. „ Там правила няма. Сглобката отново ще се сглоби след изборите въз основата на общия интерес и алъш-вериша, който организираха през деветте месеца. Резултати за народа няма. Това беше изгубено време за страната ”, безапелационен е той.


Във връзка с вероятните конфигурации след вота и мястото на Българска социалистическа партия, Методиев посочи: „ Нинова и Българска социалистическа партия под нейното управление остана единствената партия, която сподели - с Борисов в никакъв случай. Взе решение на висшите си органи и поддържа тази политика, макар бухалките, помията, компроматите и натиска. По този въпрос няма оттегляне и няма и да има. Отстъплението го направи ПП-ДБ ”, е мнението му.

Кандидатът за народен представител счита, че единственото допустимо държавно управление сега е надпартийното, равноотдалечено от политическите партии, с съответен период и цели. „ Червените линии – всякакво наличие на лицето Бойко Борисов или на негови проксита в ръководството. Още повече, че прочетох, че се гласи за премиерски мандат. Намеква, че е подготвен да ръководи страната. Това не е алена линия, това е червен трап, който по никакъв метод няма да приемем. Това ще е злополука за страната ”, предизвести Методиев.

Във връзка с появяващите се записи, за които се твърди, че са от заседание на „ Продължаваме промяната ”, той сподели: „ Ако има учебник по политика, в който се споделя какво не би трябвало да се прави в политиката, мисля, че ПП-ДБ са го изяли от кора до кора и го извършиха във всичките му вероятни вариации ”, е позицията на претендента за народен представител.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР