По същата логика аз мога да кажа, че има криминални

...
По същата логика аз мога да кажа, че има криминални
Коментари Харесай

Костадинов: Управлението е агресивно и чупи държавата, трябва да си ходи. Искам управление, което да не се отчита пред чужди посолства

По същата логичност аз мога да кажа, че има престъпни детайли, внедрени във властта, тъй като всеки се пробва да вкара в пандиза предходните ръководещи. Аз слушам едно дежа-вю, тъй като същото говореше Младен Маринов преди 2 години. Това съобщи, водач на “Възраждане ”, в студиото на утринния блок на NOVA във връзка изявлението на Бойко Рашков през вчерашния ден, че има информация за съществуване на престъпни детайли в подготвяния от “Възраждане ” митинг.

Той дефинира дейностите на властта като политическа офанзива: “Това е политическа, тъй като ги е боязън. В момента ни ръководи нов ГЕРБ ”.

Според него ръководството е нападателно: “То чупи страната. Има един народ, който към този момент не търпи. Аз желая да счупя това ръководство. Искам ръководство, което да не се регистрира пред непознати посолства. Искам да знам, че то слага същинските проблеми на дневен ред ”.

“Искаме да се отстрани зеленият документ незабавно ”, безапелационен беше Костадинов. Той предложения жителите да отидат на митинга пред Министерски съвет и да изискат пояснение от ръководещите: “Трябва да научим ръководещите, че са наши прислужници, а не наши господари. Властта се опасява от личния си народ. Това я прави нелегитимна ”.

Костадинов беше безапелационен, че държавното управление би трябвало да падне и да се свикат нови избори.

По думите му тече “симулация на битка за промяна на основния прокурор ” а не действителни дейности: “Ние внесохме законопроект, който дава опция с нормално болшинство да се освободи основния прокурор. Защо не се приема това, което ние предлагаме, а се търси процедура, която ще е невъзможна? Тук приказваме за задкулисие. Може би се разказват да създадат договорка с Гешев. Те желаят той да остане и да работи за тях ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР