По решение на българските администратори на Дунав мост при Гюргево-Русе

...
По решение на българските администратори на Дунав мост при Гюргево-Русе
Коментари Харесай

В Румъния предупредиха: Ремонтът от българска страна затваря едното платно на Дунав мост

По решение на българските админи на " Дунав мост " при Гюргево-Русе едното платно ще бъде затворено за ремонт, придвижването ще се прави различно по другото платно и ще се насочва благодарение на светофарни уредби, които ще се включват за три минути за всяка посока на придвижване, оповестява Stirileprotv.ro. Ограниченията на придвижването ще бъдат въведени от 9 юли.

" По отношение на затварянето на моста при Гюргево, като се има поради, че тази капиталова цел се управлява двойно, както от румънска страна, по този начин и от българска страна посредством Пътна администрация на Република България, мога да ви кажа, че те взеха решение за затваряне на придвижването в едната лента, със забавяне от три минути, сигнализирано от светофари, най-малко за първата фаза на ремонта. След това ще се види дали е належащо мостът да бъде изцяло затворен. Надяваме се, да не се окажем в такава обстановка ", сподели в сряда шефът на Националната компания за национални автомагистрали и национални пътища (CNAIR), Кристиан Пистол, представен от News.ro.

" Труд news " напомня, че планът, който ще коства към 45 млн. лв. и ще продължи две години, цели да обнови българската част на моста, която не е главно ремонтирана от откриването му преди 70 години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР