По редица теми, основно евроатлантически като приемане на еврото, ПВУ,

...
По редица теми, основно евроатлантически като приемане на еврото, ПВУ,
Коментари Харесай

Борисов и ИТН с консенсус по македонския въпрос

По редица тематики, главно евроатлантически като приемане на еврото, ПВУ, само че и проблема с Република Северна Македония, ветото към която, припомняме, бе анулирано точно с самодейността на ГЕРБ, срещна обща почва сред партията на Борисов и " ИТН " . Това съобщи Бойко Борисов след следващата си совалка из парламентарните коридори.

" Темата Шенген, тематиката Еврозона, Планът за възобновяване. Това, което през вчерашния ден обявиха. Много по-отговорна, твърда позиция във връзка с Република Северна Македония - няма по какъв начин техният президент по подобен метод да приказва и да пренебрегва нашия президент ", показа консенсуса сред двете политически сили Борисов.

Не мога да приказвам от името на друга партия, приказвам с водачите по тематиките, по които можем да намерим единодушие, съобщи Борисов, заобикаляйки да отговори на въпрос за реакцията на Има Такъв Народ по тематиката РСМ.

" Докато повеждам договаряния с друга партия, правилно ли е, съгласно вашата логичност, да обикалям другите кабинети и да диря поддръжка ", отхвърли да е търсил гласове за държавно управление от страна на партията на Трифонов някогашният министър председател.

" Ако желаят, да си кажат - желаеме избори. В този парламент, юли месец, ще си приказват по същия метод ", влезе в хипотезата да няма кабинет, респективно и работещ парламент и този път, Борисов.

" Обсъдихме, не знам дали е това даже точният термин. Знаете, Народното събрание сега е неработещ. Каквито и цели да си слагат партиите, те са невъзможни, защото нищо не може да се задейства, до момента в който няма ръководител на Народно събрание. Позволиха си останалите партии да създадат един механически проблем действителен, тъй като диалозите, които желаят да си водят с ГЕРБ, могат да си ги водят и след избора на ръководител ", показа мнението на Има Такъв Народ Тошко Йорданов .

Нямало е диалози за кабинет, под никаква форма. Дори и механически, посочи на въпрос на News.bg Йорданов. По думите му този въпрос въобще не е подложен от страна на ГЕРБ, евентуално и тъй като са задоволително опитни и разбирате, че това не зависи от най-малката парламентарна група.

Партията на Трифонов има един главен принцип - ще поддържа " верните неща " , без значение от коя партия идват концепциите, акцентира категорично Йорданов.

 Борисов и Движение за права и свободи на
Борисов и Движение за права и свободи на " диалог на кафе "

Срещата сред двете партии в Народното събрание мина без вест, с поддръжка за правосъдна реформа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР