„По-разумно е да се направи опит за кабинет, а не

...
„По-разумно е да се направи опит за кабинет, а не
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: По-разумно е да направим опит за кабинет



„ По-разумно е да се направи опит за кабинет, а не страната да е в непрекъсната серпантина от избори в условия на война, енергийна и икономическа рецесия. “ Това съобщи организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в предаването “Преди всички” по БНР.

„ Има повече разсъдък в партиите към този момент и се осъзнава отговорността, мисли се не в страсти, а в цели. Ние започнахме да поправяме своите неточности - имаме и управническа, и законодателна стратегия, към които да се обединим и на които да стъпим”, безапелационен беше Гуцанов.

„ Българска социалистическа партия е подготвена да беседва за държавно управление с всички без ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Възраждане “ биха били голям компромис поради околните им позиции и съвпаденията в гласуванията с Движение за права и свободи “, сподели още той.

“Нека да не гадаем за името на предстоящ министър председател, всичко ще се развие едвам откакто президентът избере на кого да връчи мандата. Възможни са всевъзможни подходи, като има логичност най-голямата партия да предложи име на министър председател. Страната ни е на път да загуби 4 милиарда по Плана за възобновяване и резистентност, би трябвало да сме мъдри”, заключи организационният секретар на левицата.

„ Радвам се, че ще има съвещания, тъй като първите не се състояха и просто бяхме привикани на “Дондуков “ 2. Сега президентът постъпва вярно в тази тежка обстановка. Трябва ни разсъдък, а и всеки е отчел своите неточности “, счита Гуцанов.

„ Аз поддържам концепцията за избори през октомври, тъй като би трябвало да създадем условия за по-висока изборна интензивност. Българска социалистическа партия не се тормози от избори, ние сме постоянно подготвени, само че би трябвало да отчитаме кое е най-хубаво за страната”, заключи Борислав Гуцанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР