По разпореждане на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов започна

...
По разпореждане на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов започна
Коментари Харесай

Мият улици и булеварди в Благоевград

По предписание на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов стартира поетапното измиване на улиците в града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград.

Тази година за активност „ Чистота “ са заложени 360 000 лв., или три пъти повече по отношение на 2018 година. Първоначално ще бъдат обхванати основните пътни артерии, с най-голямо запрашване. Сред тях са бул. „ Св. св. Кирил и Методий “, „ Васил Левски “, улиците „ Александър Стамболийски “, регионите към 8 ОУ и СУ „ Иван Вазов “.

С цел да бъдат избегнати неудобства за жителите и да не се пречи на автомобилния трафик, измиването на улиците ще се прави от 13.30 ч. до 16.00 ч. и от 18.30 до 22.00 часа. В взаимозависимост от регионите е допустимо часовете да бъдат променяни. В Община Благоевград има направен график за територията на целия град.

Миенето на улиците е една от главните ограничения, заложени в Програмата за понижаване на нездравословните излъчвания в атмосферния въздух на фини прахови частици и полициклични ароматни въглеводороди на територията на Община Благоевград.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР