По разпореждане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, делото

...
По разпореждане на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, делото
Коментари Харесай

Сарафов прехвърли в Ловеч делото за смъртта на Ферарио Спасов

По предписание на изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов, делото против водача, предизвикал злополуката, при която почина футболният треньор Ферарио Спасов, ще бъде конфискувано от прокуратурата във Велико Търново и ще бъде изпратено за следствие от прокуратурата в Ловеч. Това се чака да се случи още този следобяд, осведомят от прокуратурата.

Днес прокурорът Йордан Кожухаров, който пусна от ареста Начо Пантелеев, е извикан за пояснение в кабинета на основния прокурор. Преди минути той влезе на среща при Сарафов.

В къс коментар пред медиите той изясни по какъв начин книжката на Панталеев е била отнета и му е била наложена възбрана да напуща страната.

Прокуратурата няма по какъв начин да знае с каква скорост е карал Пантелеев, без да има експертиза, изясни Кожухаров. Освен това няма няма заплаха той да се укрие.

Според Кожухаров, главното нарушаване е превишената скорост и настъпилата по-късно загуба на надзор над колата. Пътят е бил влажен, евентуално гума е забуксувала при маневра за изпреварване и по този начин колата се е отклонила от пътя си, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР