По разпореждане на главния прокурор на Република България Иван ГешевИван

...
По разпореждане на главния прокурор на Република България Иван ГешевИван
Коментари Харесай

Гешев изиска информация за упражнения здравен контрол в района на Илиянци

По предписание на основния прокурор на Република България Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във, с оглед изнесените от Националния действен щаб за ковид сведения, че източник на болестта на две лица, признати в лечебно заведение в гр. София с тази диагноза, може да е обитавал в региона на стоков базар „ Илиянци “, Върховната административна прокуратура (ВАП) изиска от министъра на опазването на здравето информация за подхванатите съответни ограничения в тази връзка.

Съобразно настоящата конюнктура и с оглед отбраната на държавния и публичен интерес, ВАП изисква информация от министъра на опазването на здравето и по отношение на изискванията и реда за практикуване на държавен здравен надзор за неотложно прекъсване употребата на визирания обект или на част от него, когато е налице непосредствена заплаха за живота и здравето на хората.

С оглед нужда от предприемане на дейности в осъществяване на функционалностите по Закона за Министерство на вътрешните работи, за настояването на ВАП е осведомен и министърът на вътрешните работи.

Борисов разгласи: Два нови случая на ковид у нас
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР