По-рано украинският президент Володимир Зеленски, говорейки за ситуацията в югоизточната

...
По-рано украинският президент Володимир Зеленски, говорейки за ситуацията в югоизточната
Коментари Харесай

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова: Зеленски е циник

По-рано украинският президент Володимир Зеленски, говорейки за обстановката в югоизточната част на страната, сподели, че „ там никой не е бил ранен или погубен, те си стрелят “.

По-рано президентът сподели, че в югоизточна Украйна никой не е бил ранен или погубен, те си стрелят

„ Твърдението „ те си стрелят “ във връзка с жителите на Донбас може да бъде направено единствено от безчувствен безсрамник, като се има поради какъв брой хора в ДНР и ЛНР са починали през годините “. Това сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от БГНЕС.

Захарова добави, че Специалната мониторингова задача на ОССЕ записва там обстрели, които са доста повече от украинска страна. Захарова допуска, че това е повода американците да отдръпват личните си наблюдаващи, тъй като „ можеха да обвинят държавното управление си в неистина “.

Ескалацията в републиките стартира преди дни, когато Народната милиция алармира за идването на " наемни диверсанти " в Украйна. А Западът, изплашен от вероятно настъпление на Руската федерация в Украйна, стартира да изпраща оръжие, техника и муниции в района.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР