По-рано Цветанов обвини президента Румен Радев в лансиране на външнополитическа

...
По-рано Цветанов обвини президента Румен Радев в лансиране на външнополитическа
Коментари Харесай

Скандалът Между Цветан Цветанов И Румен Радев Току-Що Достигна Нови Мащаби! Вижте В Какво Обвиниха Президента На България!

По-рано Цветанов упрекна президента Румен Радев в лансиране на външнополитическа позиция, с която " трябваше да кажем, че започваме стъпки за излизане от Европейски Съюз и НАТО ".

Трябва да ви кажа, че безусловно незабавно всички усетиха, че са създали огромен гаф, добави той.

„ Това, че събраха мненията, които бяха популяризирали, бе един от методите, с цел да не излезе истината за всичко, което се правеше и дискутираше на КСНС “, сподели още Цветанов. По думите на Цветанов, Радев е саботирал и процеса по рационализация на българската войска.

„ Всички страни членки на НАТО, прилежащи на България модернизират и закупуват Ф-16. Правят се сондажи за закупуване на Ф-35. Никой не приказва за " Грипен ", разясни той. Цветанов увери, че за ударите в Сирия сме „ били сме известени от нашите сътрудници и по-късно сме били известени и от други страни по други канали “. Цветанов разяснява и обвиняванията на Илияна Йотова, която съобщи, че единствената работа на вицепремиера е да следи всяка стъпка на президента Радев и да го подлага на критика.

„ Моята работа като народен представител е да давам мнение и да пазя евроатлантическите полезности. Ще подлагам на критика Радев, когато се отклоняваме от единствения път за развиване на България “, сподели той. Цветанов също напомни за Йотова, че тя има разминавания с президента по Истанбулската спогодба и, че той „ в никакъв случай не е приклякал, с цел да целува ръката на непознати вероизповедания от разнообразни страни “. Цветанов съобщи, че Българска социалистическа партия не стопират със мощните популистки изказвания. " Корнелия Нинова от ден на ден се трансформира в маргинален политик. Ние от ПГ на ГЕРБ ежемесечно поддържаме разнообразни деца, плащаме стипендии, оказваме помощ на хора с увреждания.

Това го вършим посредством нашия фонд вътре в групата. Всеки месец събираме средства и оказваме помощ. Досега не сме казвали тези неща само че популизмът стана доста мощен и трябваше да отговорим ", разкри вицепремиерът.

" Подкрепяме дейностите на българските институции в битката с корупцията. Това демонстрира, че страната ще бъде безкомпромисна. Всяка една интервенция се прави под наблюдението на прокурор. Целта е да се съберат неоспорими доказателства, с цел да има неоправдателна присъда. Не съм осведомен с детайлите на интервенцията при задържането на Десислава Иванчева. Може би имаше опция да се отбрани нейната чест, тъй като до момента в който не бъде наказана, тя е почтена ", разяснява Цветанов ареста на кметицата на регион " Младост ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР