По-рано този месец стана ясно, че сърцатият Тед Ласо от

...
По-рано този месец стана ясно, че сърцатият Тед Ласо от
Коментари Харесай

FC Richmond са наистина сериозен отбор в новата FIFA

По-рано този месец стана ясно, че сърцатият Тед Ласо от едноименния сериал, дружно с ФК „ Ричмънд “ ще са част от новата FIFA. Това е страхотна вест за всеки почитател на сериала и футболната игра и превъзходен маркетингов ход от страна на EA Sports.

В последните дни Electronic Arts започнаха да разгласяват по отношение на характерностите на играчите във FIFA 23 и от тях излиза наяве, че „ Ричмънд “ са си много сериозен тим и могат да се открият в лигата Rest of the World. VG24/7 прави съпоставяне на индикаторите на „ Ричмънд “ и неговите футболисти, от които излиза наяве, че това е един много сериозен тим, който подложен в Премиършип може да бъде подреден в средата на топ-ешелона на Англия – някъде сред „ вълците “ и „ карамелите “ по индикатори. Тук е и несъмнено безконечната вяра на английския футбол, благосъстоятелност на „ Манчестър Сити “ и голаджия на ФК „ Ричмънд “ Джейми Тарт, както и Ел Капитан Рой Кент. Както може да видите от изображението нагоре, това си е един много сериозен тийм, който не предстои на подценяване. С пет звезди за умения и рейтинг от 90 за дрибъл, Джейми е първокласен нападател, до момента в който Кент, въпреки и не изключително бърз, със своите 95 точки за експанзия съставлява сигурен залог при единоборства „ един-на-един “.

FIFA 23 излиза на 30-ти този месец, като това ще е и последната година, в която известния футболен симулатор ще носи това име, откакто по-рано тази година Electronic Arts и ФИФА скъсаха.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР