По-рано този месец Remedy Entertainment пуснаха на пазара Alan Wake

...
По-рано този месец Remedy Entertainment пуснаха на пазара Alan Wake
Коментари Харесай

Remedy започнаха работа по Condor

По-рано този месец Remedy Entertainment пуснаха на пазара Alan Wake 2, продължение на истинската игра от 2010. Това обаче не значи, че хората от финландското студио се отдръпват на заслужена почивка. Те стартират дейна разработка на идната си игра.

През лятото на 2021, основателите на Max Payne и Alan Wake разкриха Project Condor – мултиплейърен PvE кооператив от света на Control. Играта ще е със сериозен бюджет от €25 милиона и се създава, сходно на Control с 505 Games. Condor се явява лайв-сървис прекарване, което ще е първа стъпка в този вид игри за Remedy.

„ Condor, кооперативна мултиплейърна игра, беше придвижена от концептуална фаза към продуктова. Придобихме скъпи познания за работата по лайв-сървис игри и към този момент сме в по-добра позиция да създадем игра, която да радва играещите за години напред “, написаха тези дни Remedy. Control 2, която беше доказана в края на предходната година, към момента се намира в концептуална фаза на развиване. Почитателите на работата на Remedy евентуално ще се зарадват, когато научат, че студиото разгласи, че е почнало също по този начин работа по модифицирани версии на Max Payne 1 и 2. В работата по тях вземат участие и Rockstar, като по-рано тази година креативният шеф на Remedy разкри забавна концепция към игрите, заявявайки, че това е един огромен план, който ще придвижи известните игри един съвременен единен вид.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР