По-рано този месец разбрахме, че Джо Джонас е подал документи

...
По-рано този месец разбрахме, че Джо Джонас е подал документи
Коментари Харесай

Разводът на Джо Джонас и Софи Търнър разкри дълго пазената им тайна

По-рано този месец разбрахме, че Джо Джонас е подал документи за бракоразвод и двамата със Софи Търнър скоро ще сложат завършек на брака си, траял едвам четири години. И както при всяка друга разлъка, и при тази най-потърпевши май ще се окажат децата.
 Разводът на Софи Търнър и Джо Джонас - драмата се задълбочава, замесва и децата
Драмата с развода на Софи Търнър и Джо Джонас се задълбочава

Как са забъркани и децата им

Актрисата и музикантът имат две дъщери - на три години и на една годинка. Каката се споделя Уила, а името на по-малкото момиче до момента не бе оповестено от неговите родители, макар че към този момент е на 14 месеца. А по какъв начин са я кръстили разбрахме от документите за настойничество към бракоразводното дело.
анкета
Коя звездна разлъка от последните месеци ви изненада най-вече?
Бритни Спиърс и Сам Асгари Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер Софи Търнър и Джо Джонас Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес Антон Хекимян и bTV
Бритни Спиърс и Сам Асгари

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Софи Търнър и Джо Джонас

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

Антон Хекимян и bTV

Според тях, второто дете на Софи Търнър и  носи името Делфин. Засега тя и по-голяната й сестра Уила ще останат в Ню Йорк, гласи постигнатото от родителите им съглашение.
 Снимка 635533

Наскоро Търнър изрази желанието си тя и дъщерите й да се открият в Лондон, каквито са били проектите на фамилията, преди да се стигне до концепцията за бракоразвод.
 Софи Търнър и Джо Джонас след развода - какво е паричното положение на двамата
Кой има повече пари след развода - Софи Тънър или Джо Джонас

Какво знаем за раздялата

Сега към момента законните съпрузи са се съгласили на краткотрайната мярка, която включва и възбрана на всеки един от тях да извежда децата отвън щата. Тя ще бъде в действие до произнасянето на съда, който ще се изкаже за това при кого ще отиде попечителството над децата и към този момент ще се мисли за непрекъснатото им определяне или зад океана, или в британската столица, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР