По-рано този месец, притежателите на PlayStation 5 имаха честта да

...
По-рано този месец, притежателите на PlayStation 5 имаха честта да
Коментари Харесай

Кратко видео към Ratchet and Clank: Rift Apart акцентира на оценките на критиката

По-рано този месец, притежателите на PlayStation 5 имаха достойнството да се допрян до Ratchet and Clank: Rift Apart, превъзходната игра на Insomniac Games от света на известната поредност. Играта продължава да впечатлява всички – както рецензията, по този начин и геймърите. Именно приема от страна на медиите се явява в центъра на ново видео към играта, което излезе преди дни.

За триумфа на играта може да съдим от информация, която компанията за разбор GfK Entertainment разгласява в края на предходната седмица. Оказва се, че Ratchet and Clank: Rift Apart се е показала по-добре във връзка с продажбите си във втората седмица спрямо първата, в един от главните гейм пазари – този на Англия. Това е извънредно за света на видеоигрите и е проява за достижението на Insomniac и Sony.

„Ratchet & Clank: Rift Apart съумява по едно и също време на доста равнища. Става дума за извънредно впечатляващ софтуерен артикул, който е планиран тъй че да покаже опциите на последната подпора на Sony“, написа Райън Гилиъм от Polygon в ревюто си за играта. „Но надалеч по-важно е това, че играта е ужасно попълнение в близо двадесетгодишната поредност, предлагайки на почитателите още по-шури оръжия, съобразителен сюжет и свежи биоми за проучване. Не е мъчно да препоръчаш Rift Apart на всеки един състезател, който е бил задоволително късметлия, с цел да се снабди с PS5, на хора, които не могат да се наситят на героичния ломбакс на Insomniac и чаровната му робоприятелка. Както и на хора, които желаят да се срещнат със смелия, нов ломбакс и да поемат също към завършения с нея „.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР