По-рано този месец, Electronic Arts разкриха новата FIFA. FIFA 22

...
По-рано този месец, Electronic Arts разкриха новата FIFA. FIFA 22
Коментари Харесай

EA пак обясниха за PC версията на FIFA 22

По-рано този месец, Electronic Arts разкриха новата FIFA. FIFA 22 ще предложи разнообразни усъвършенствания по всички фронтове, като огромната иновация тук носи името HyperMotion Techology, платформа, разчитаща на изкуствен интелект и машинно образование. От компанията употребяват действителни мачове с по 11 футболиста в тим, като всеки от тях е снабден със специфична екипировка за прихващане на придвижванията. Изкуственият разсъдък съумява да се „учи“ от над осем милиона фрагменти, прихванати в хода на мачовете. Всичко това ще показа пред играещите едно друго равнище на натурализъм и достоверност, което да ги накара да желаят още и още.

Това, което обаче не зарадва мнозина при анонса на играта е, че PC версията на FIFA 22 ще е друга от тази за конзоли, а повода за това се явява точно HyperMotion Techology. Това евентуално не учудва някои, защото Electronic Arts започнаха сходен ход и с предишното издание на известния футболен симулатор. Оправданието – сегашното потомство конзоли и технологията, която ще изисква по-добри характерности от персоналните компютри. Независимо от обстоятелството, че средностатистическия геймър нормално има машина, която надалеч превъзхожда една подпора, без значение от коя потомство е тя. Дали са тези същинските претекстове на студиото да лиши по този метод феновете на FIFA от доставянето на оптимално наслаждение или не, то неотдавна се получи дежавю обстановка, тъй като от ЕА обясниха тъкмо същото и за новата игра.

Имплементацията на HyperMotion технологията е щяла да завиши минималните условия, а EA Sports не желаели това, заради боязън, че ще бъдат ощетени доста играчи. Така че те решили да пуснат една външна версия на играта за всички PC геймъри“, споделят в изявление за от компанията. „Привнасянето на HyperMotion и Immersive Match Day характерностите за лични компютри щеше да завиши минималните условия, а това щеше да докара до това голям брой играчи да не могат да играят играта. Това щеше да повлияе отрицателно на PC общността ни, която чака FIFA всяка година и доста играчи щяха да са изключени или принудени да обновят своите машини, с цел да играят играта“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР