По-рано тази седмица Tesla представи уникален двуместен Model Y, предназначен

...
По-рано тази седмица Tesla представи уникален двуместен Model Y, предназначен
Коментари Харесай

Tesla пусна товарен Model Y в Европа


По-рано тази седмица Tesla показа неповторим двуместен Model Y, предопределен извънредно за френския бизнес пазар. Въпреки че външно наподобява на общоприетия Model Y, този вид предлага доста по-голям багажник - характерност, стратегически ориентирана към потребление на данъчните преимущества във Франция.

Решението за стартирането на този автомобил във Франция произтича от данъчните облекчения, които се оферират за служебните коли (TVS). Като оборудват Model Y единствено с две места и го продават извънредно на компании, френските предприятия могат да се възползват от обилни данъчни икономии.

По създание задната част на автомобила е превърната в просторна зона за предпазване на движимости с общо пространство от 2158 литра, което се равнява на товарния потенциал на общоприетия двуредов Модел Y със прегънат втори ред.
 
 Tesla пусна товарен Model Y в Европа - 2

Интересно е, че Tesla не създава тези коли в тази настройка непосредствено от завода. Вместо това, след сглобяването на Model Y, колите се предават на профилирана група за съоръжение на коли, наречена Gruau. Gruau персонализира транспортни средства за разнообразни цели, в това число медицински превоз, погребения, правоприлагащи органи и хранителни услуги. Модел Y може да бъде пригоден с разнообразни конфигурации на задната част, като капаци за багаж, чекмеджета, защитни решетки, точки за закрепване и други

За Tesla този метод съставлява още една опция да се възползва от малките врати в държавните дотации в интерес на своите клиенти. Във Франция компаниите могат да избегнат локалните налози TVS за използвани в комерсиалната мрежа коли, в случай че те дават отговор на избрани критерии, един от които е конфигурацията на седалките. По този метод, като оборудва Model Y единствено с две предни седалки, Tesla може да съблюдава този аршин.

Макар че държавните дотации постоянно провокират смесени отзиви, способността на Tesla да приспособява продуктите си към локалните разпореждания показва мощен ангажимент за схващане и потребление на пазарната динамичност. Подобни тактики са прилагани и в други райони, като да вземем за пример предлагането на Model 3 с стеснен пробег в Канада. Към момента двуместният Model Y не е наличен за директна покупка от френския магазин на Tesla и се продава като облага от вида " бизнес за бизнес ". Информация за цените в съпоставяне със общоприетия Model Y все още не е налична.

Tesla възнамерява да показа този неповторим автомобил в другите си магазини във Франция от този месец до лятото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР