По-рано тази седмица стана ясно, че Ванеса Хъджинс е минала

...
По-рано тази седмица стана ясно, че Ванеса Хъджинс е минала
Коментари Харесай

Секси сватбената рокля на Ванеса Хъджинс

По-рано тази седмица стана ясно, че Ванеса Хъджинс е предходна под венчилото дружно с половинката си Коул Тъкър.
 Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър към този момент са женени
Голямата вест на Ванеса Хъджинс

Очаквано беше

Двамата стартират да се срещат през ноември 2020 година, а този февруари афишират и годежа си. След като пък предишният месец актрисата показа фотоси от моминското си празненство, новината за сватбата ѝ с бейзболиста пристигна някак напълно естествено.

Специалният ден на двойката е бил събота, 2 декември, и повече за него, както и фотоси,  споделя в изявление за Vogue.

Актрисата издава, че сватбената ѝ рокля в цвят слонова кост, съчетана с персонализиран бродиран воал, е дело на Vera Wang. " Вера е необикновен мой другар. Винаги съм се чувствала толкоз уверена, секси и женствена, когато съм в нейни облекла ", споделя.

За сватбения си ден тя не изневерява на стила си и се впуска в търсене на " елегантна, съвременна и секси " рокля. За да я открие, актрисата пътува дружно със стилиста си Джейсън Болдън до бутика на Vera Wang в Ню Йорк. Там опитва няколко рокли. Но в последна сметка се стопира на първата, която облича.

" Облякох я и си споделих: " Перфектна е. Семпла е и е изискан. Беше тъкмо това, което желаех ", споделя още. Роклята си обаче тя взема решение да добави с нещо по-специално, а точно мантия и воал. " Харесва ми това ефирно бохемско въодушевление ", добавя актрисата.

Освен че приключва по идеален начин булчинския тоалет, воалът е и персонализиран с бродерия, която изписва буквите на Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър, както и датата на сватбата им.
 Ванеса Хъджинс и спекулациите, че актрисата е бременна
Бременна ли е Ванеса Хъджинс

Отговорът от самата актриса

Булчинската рокля, която облича на церемонията, обаче не е единствената, с която се снабдява актрисата. След формалната част тя сменя роклите, като втората също е дело на Vera Wang.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР