По-рано тази седмица Creative Assembly издадоха обновление за Total War:

...
По-рано тази седмица Creative Assembly издадоха обновление за Total War:
Коментари Харесай

Creative Assembly спира да работи по Total War: Three Kingdoms

По-рано тази седмица Creative Assembly издадоха обновяване за Total War: Three Kingdoms, китайският опит на основателите на сериите за „тоталната война“. Оказва се, че работата по Total War: Three Kingdoms публично завършва с пача излязъл тази седмица и появилото се по-рано тази година DLC за играта, Fates Divided. И въпреки и екипа зад играта да не споделя в директен текст, че са почнали работата по втората игра от света на Three Kingdoms, то очевидно тъкмо това се случва.

„Вече е време да обърнем внимание на нашия нов план в тази удивителна историческа приказка“, споделя във видео, съпътстващо анонса за последното издадено обновяване за играта арт шефът на Three Kingdoms Лулу Жанг. Той добавя, че той и неговите сътрудници са в предпродуктов стадий на подготовка за идващото премеждие от вселената на Three Kingdoms. Жанг дава обещание също по този начин да разкрие повече към този нов план, когато това е допустимо. Това, което разкрива въпреки всичко е че те към този момент работят по концепцията за новите герои и техните неповторими характерности и истории, вземайки главните достолепия на Total War: Three Kingdoms, които са създали играта толкоз специфична.

Появила се на бял свят преди две години, Total War: Three Kingdoms съставлява забавен опит на Creative Assembly, който наподобява се оказа много сполучлив. Играта черпи ентусиазъм по класическия разказ от китайския книжовен канон „Романс за трите царства“ и споделя за едни от най-бурните дни в историята на Поднебесната империя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР