По-рано тази седмица Александър Емеляненко даде интервю пред медийте в

...
По-рано тази седмица Александър Емеляненко даде интервю пред медийте в
Коментари Харесай

Фьодор Емеляненко към брат си Александър: Юда!

По-рано тази седмица Александър Емеляненко даде изявление пред медийте в Русия за своето завръщане в света на смесените бойни изкуства (ММА). Когато диалогът се насочи към именитият му брат Фьодор, Александър съобщи, че двамата не са си говорили от 10 години и упрекна "подлизурковците " към брат си, които лежат на неговата популярност и благосъстояние.

Малко по-късно изявление Фьодор даде своя отговор посредством отворено писмо, което можете да прочетете по-долу:

"Обикновено не разясня изказванията на други хора, само че този път не мога да мълча. Това е моят първи и финален отговор към теб (бел.ред. - Александър). Смятам, че е под моето достолепие да отвръщам непрекъснато на твоите неистини. "

"И в този момент най-важното - за какво взех решение да напиша това намерено писмо към теб: ти назова моите родственици подлизурковци. Подлузурко - това си ти, Юда! Съжалявам, че хората, които бяха покрай теб и те подкрепяха в тежките ти моменти, в този момент страдат. Лично аз се извиних от твое име на десетки хора. "

"Можеш да кажеш каквото искаш за мен, ще го понеса, само че не се осмелявай да обидиш околните за мен хора. Освен това, ти даже не ги познаваш. А всички останали, които познаваш, ти помогнаха и изиграха значима роля в живота ти. Ти не можеш да им стъпиш на дребния пръст. Затова не си част от кръга ми с близки хора. "

"В едно от интервютата ти сподели, че можеш да ми окажеш помощ. Но не разбирам по какъв начин може да ми помогне някой, който неотдавна беше освободен от пандиза и е прочут с непрекъснатите си нарушавания на подготвителния режим. Мога единствено едно да ти кажа - не обезчестявай фамилното ми име и родителите ми! "

Фьодор се завърна в света на смесените бойни изкуства през 2015-та година и от този момент записа връх от 2-1, като в последната си борба той загуби от Мат Митрион в дебюта си за ММА организацията "Белатор ".

Александър пък прекара две години в пандиза за похищение и обезчестяване на камериерка. След освобождението му той се би за чеченската ММА организация "Akhmat ", побеждавайки Джеронимо Дос Сантос с механически нокаут в първия рунд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР