По-рано тази година шефът на марката Томас Шефер потвърди, че

...
По-рано тази година шефът на марката Томас Шефер потвърди, че
Коментари Харесай

Volkswagen Golf 8.5 GTI ще пристигне през 2024 г. с повече мощност

По-рано тази година шефът на марката Томас Шефер удостовери, че няма да има различен Golf с мотор с вътрешно горене, макар че под " различен " той имаше поради нов модел от девето потомство.

 width=

Германският авто производител обаче към момента не е завършил със настоящето осмо потомство Golf и прототипи на освежен модел са необятно видяни в Европа.

И най-новата информация допуска, че GTI версията на този Golf 8.5, както някои го нарекоха, ще излезе с гръм и тропот.

Според Autocar, общоприетата версия на актуализирания Volkswagen Golf GTI евентуално ще усили мощността с към 15kW, с цел да доближи мощността от 195kW, предлагана от най-новата версия на 2.0-литровия турбобензинов мотор EA288, инсталиран на новите Tiguan и Passat.

 width=

Междувременно се чака оптималният въртящ миг да нарасне от 370Nm на сегашния модел до над 400Nm.

Тези увеличени мощности биха могли да доведат времето за спринт от 0 до 100 км/ч на GTI под шест секунди, допуска изданието в Обединеното кралство. Днешният GTI прави това за 6,4 секунди, съгласно изказванията.

Но това не стопира дотук. Autocar споделя, че има и проверки на шасито, като ревизираните съставни елементи на платформата MQB, открити в най-новите Tiguan и Passat, сочат към усъвършенствана версия на DCC адаптивното окачване, както и по-твърда задна ос.

Ревизиите на външния жанр на Golf и неговия GTI вид евентуално ще бъдат по-фини, защото " шпионските " фотоси в интернет ни карат да имаме вяра на това изказване.

 width=

В допълнение, Volkswagen ще направи някои доста нужни проверки в купето, оповестява Autocar, в това число нова и по-бързо реагираща информационно-развлекателна система със сензорен екран с по-удобна за потребителя конструкция на менюто.

За благополучие също по този начин наподобява, че тези плъзгащи се контроли на кормилото са на път да излязат.

Фейслифтът на Volkswagen Golf и GTI се чака да дебютират в Европа през 2024 година Въпреки това може да отнеме малко повече време, до момента в който хот-хечът стигне до Южна Африка.

По-надолу, несъмнено, табелата с името Golf е настроена да бъде напълно електрическа за идващото си потомство.

Остава да забележим дали името му ще бъде приложено към индустриалната версия на концептуалния Volkswagen ID2All, който е по-малък от сегашния Golf, макар че твърди, че предлага сходно пространство в кабината.

Въпреки това, концепцията ID.GTI, която неотдавна бе основана, е необятно оповестена за евентуален правоприемник на Golf GTI.

Изцяло електрическата идея, чиято индустриална версия би трябвало да бъде пусната през 2027 година, има нова функционалност, наречена GTI Experience Control, която може да контролира задвижването, кормилното ръководство и звуковото преживяване в стила на историческите GTI модели, като в същото време прибавя симулирани точки за промяна на предавките.

Но дали симулираното преживяване на Vrr Phaa в действителност ще попречи на почитателите? Някак си се съмняваме.

Източник: IOL.com

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР