По-рано тази година Honda представи Civic Type R, като един

...
По-рано тази година Honda представи Civic Type R, като един
Коментари Харесай

Вижте как се прави най-наточената Honda Civic

По-рано тази година Honda показа Civic Type R, като един от най-сериозните хотхечове на пазара. Сега моделът към този момент влезе в произвеждане във фабриката на компанията в Япония, а от Honda не пропуснаха да се похвалят с поточната линия на която се сглобява Type R. Фабриката в Сайтама е показана в 11-минутно видео в което прекосяваме през всяка една стъпка от процеса по произвеждане на наточения модел.



Както при множеството автомобилни компании, по този начин и тук главната роля е на машини и роботи, само че и човешкият фактор е от голяма важност. Поточната линия е оптимално автоматизирана, а колите безусловно излизат една след друга, познавайки се по по-широките калници и малко по-различната конструкция на купето.



За разлика от множеството си съперници, Honda остава вярна на чистото чувство за автомобила и залага на предно предаване, механична трансмисия и бензинов мотор без електромотори. Параметрите на 2.0-литрови бензинов мотор доближават 320 конски сили мощ и 420 нютон метра въртящ миг.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР