По-рано стана ясно от адвокат Марин Марковски, че Иванчева и

...
По-рано стана ясно от адвокат Марин Марковски, че Иванчева и
Коментари Харесай

Най-Големият Кошмар На Бившата Кметица Иванчева Се Сбъдна!

По-рано стана ясно от юрист Марин Марковски, че Иванчева и Петрова не са напуснали пандиза.

Апелативният профилиран углавен съд, на съображение член 343 от Наказателно-процесуален кодекс e спрял осъществяването на определението от през днешния ден на Специализирания углавен съд, с което са променени ограниченията за неотклонение на подсъдимите Десислава Иванчева и Биляна Петрова от " задържане под стража " в " домакински арест " до изговаряне на въззивния съд всъщност.

Причина за прекъсване на осъществяването на определението са неизпратените доказателства по делото, въз основа на които съдът е решил, че се постанова смяна на ограниченията за неотклонение, причините, за което се съдържат в цялостния протокол от съвещание на 16 ноември 2018 година пред първоинстанционния съд, който не е възложен на въззивната инстанция в целокупност, се показва в известието на съда.

Отделно от това, с определение на различен правосъден състав на АСНС от 1 ноември 2018 година, са доказани ограниченията за неотклонение " задържане под стража " на подсъдимите Иванчева и Петрова, което постанова задълбочена преценка на всички условия, имащи значение за ограниченията за неотклонение.

Въззивният съд ще се произнесе по ограниченията за неотклонение на подсъдимите след осъществяване на процедурата по член 342, алинея 2 от Наказателно-процесуален кодекс, се показва в известието.

Двете дами бяха арестувани преди 7 месеца и упрекнати за желан рушвет от 500 000 евро и получени 70 000 евро. Както и че те не могат да упражняват съответно правото си на отбрана в изискванията на ареста.

Днес по-рано в претекстовете за освобождението им бе упоменато, че здравословното и психическото положение на Иванчева и Петрова се утежнява в следствения арест.

" Рано или късно ще потвърдим, че не е имало никакво авторство от наша страна и не сме желали никакви пари ", съобщи през днешния ден Иванчева.

Биляна Петрова пък при първото правосъдно съвещание съобщи, че това е най-големият подарък за рождения й ден, който е на следващия ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР