По-рано същия ден протестиращите се срещнаха с президента на Браун

...
По-рано същия ден протестиращите се срещнаха с президента на Браун
Коментари Харесай

Напрежението във войната между Израел и Хамас разтърсва кампуси; Протестиращите Браун са арестувани, сградата на Хавърфорд е окупирана

По-рано същия ден протестиращите се срещнаха с президента на Браун Кристина Х. Паксън и желаеха Браун да се лиши от „ дарението си от израелската военна окупация “, се споделя в изказване на учебното заведение по отношение на арести. Студентите бяха фотографирани и взети пръстови отпечатъци в административната постройка преди освобождението им в понеделник вечерта. Други студенти чакаха извън, с цел да ги приветстват.

Това беше вторият кръг от арести в Браун за малко повече от месец като лицей админите в цялата страна се пробват да съчетаят правата на учениците да стачкуват с императивите на учебните заведения да поддържат ред.

Двадесет възпитаници, протестиращи против нахлуването на Израел в Газа, бяха задържани за посягане на 8 ноември, макар че Браун отдръпна обвиняванията на 27 ноември, два дни откакто палестински студент в Браун, Хишам Авартани, и двама други палестински студенти бяха убити в Бърлингтън, Върмонт.

Браун сподели в сряда, че до момента в който митингът е „ належащо и задоволително...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР