По-рано през седмицата бяха обявени номинираните за наградите Еми 2022.

...
По-рано през седмицата бяха обявени номинираните за наградите Еми 2022.
Коментари Харесай

Защо Дуейн Джонсън отказа да води наградите Еми 2022

По-рано през седмицата бяха оповестени номинираните за премиите Еми 2022. И в този момент остава огромното очакване до церемонията по награждаването, с цел да разберем и огромните спечелили.
 Наградите Еми 2022 и кои са номинираните
Кои са номинираните за Еми

Има ли изненади

Тя би трябвало да се състои на 12 септември, само че забавното е, че досега не е оповестено кой ще бъде водещ. От източници на Entertainment Tonight излиза наяве, че намирането на водещ не е чак толкоз елементарно.

Твърди се, че Крис Рок е отказал тази опция, тъй като е ангажиран с подготовката за снимането на комедийното си предаване, което би трябвало да се реализира тази есен. Отново пред Entertainment Tonight Дуейн Джонсън разкрива, че и той е отказал да бъде водещ.

Но не тъй като не желае или има нещо срещу премиите Еми, а тъй като има други работни задължения, които ще му попречат. Скалата споделя, че е поласкан от тази опция, само че просто няма по какъв начин да бъде водещ тази година, тъй като по това време ще бъде ангажиран.
 Дуейн Джонсън, Логан Пол и за какво двамата не си поддържат връзка към този момент
Защо Дуейн Джонсън не желае да има нищо общо с Логан Пол

Твърда позиция

Джонсън не разяснява кой филм тъкмо ще му попречи, само че пък ние допускаме, че става дума за коледния филм Red One. Но е прекомерно допустимо да е ангажиран и с рекламирането на " Черния Адам ", който ще тръгне по кината през октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР