По-рано през настоящия месец Маркета Вондроусова се омъжи за своя

...
По-рано през настоящия месец Маркета Вондроусова се омъжи за своя
Коментари Харесай

Животът след тениса: Доскорошната номер едно мина под венчилото!

По-рано през сегашния месец Маркета Вондроусова се омъжи за своя сътрудник, а преди няколко дин още една шампионка от Големия шлем в лицето на Ашли Барти мина под венчилото. Бившата №1, която през март изненада всички с решението си да постави завършек на професионалната си кариера, през днешния ден разгласи, че е встъпила в брак с дългогодишния си другар и професионален голфър Гари Кисик, публикувайки фотография в профила си в Instagram с надпис: " Съпруг и брачна половинка ".

За никого не е загадка, че трикратната носителка на " мейджър " титли е голяма почитателка на голфа и точно той е повода двамата да се срещнат през 2016 година в локалния голф клуб Brookwater, след което в края на предходната година оповестиха своя годеж.

Сватбената гала се е състояла в Куинсленд, като на празненството са били поканени единствено фамилиите на двамата младоженци, както и най-близките им другари. Сред звездните посетители на специфичното събитие са били едни от най-разпознаваемите имена в австралийския тенис като Пат Рафтър, Кейси Делакуа и Алиша Молик.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР