По-рано през днешния ден Григор Димитров и партньорът му Алекс

...
По-рано през днешния ден Григор Димитров и партньорът му Алекс
Коментари Харесай

Програма за петък: Григор Димитров в опит да оформи сблъсък срещу Алкарас в Мадрид

По-рано през днешния ден Григор Димитров и сътрудникът му Алекс де Минор не съумяха да увенчаят с победа първия си дуел като тандем и изгубиха още на старта на двойковата конкуренция в Мадрид, само че в петъчния ден е време най-хубавият ни тенисист да сложи началото и на акцията си в шампионата поединично, където негов първи противник ще бъде международният №56 Грегоар Барер.

Резултатите на френския представител върху червени кортове са надалеч от впечатляващи, защото в кариерата си той има изиграни 13 АТР срещи на клей, само че единствено 3 от тях са завършвали с триумф в негова изгода. Любимата му настилка несъмнено е твърдата, което ясно личи от обстоятелството, че е завоювал всяка от шестте си Чаланджър трофеи на хард. 

До този миг Димитров и Барер имат два изиграни конфликта между тях, като те датират от 2020-а година и двамата си разменят по една победа. През февруари французинът печели на родна земя в Монпелие, само че на Ролан Гарос нашето момче губи едвам 7 гейма, което демонстрира разликата в съотношението на силите, когато стане въпрос за мач на клей.

Предстоящият дуел посред им ще открие програмата на корт №4, което значи, че началото му ще бъде сложено в тъкмо 12:00 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР