По-рано ГЕРБ също се срещнаха с представители на украинския парламентПартиите

...
По-рано ГЕРБ също се срещнаха с представители на украинския парламентПартиите
Коментари Харесай

ДБ и ПП също се срещнаха с украински депутати

По-рано ГЕРБ също се срещнаха с представители на украинския парламент

Партиите " Демократична България " и " Продължаваме промяната " също се срещнаха с украински депутати.

" От началото на съветската инвазия " Демократична България " твърдо поддържа Украйна, която се бори освен за своята независимост, само че и за сигурността на цяла Източна Европа. В последния ден на 48-ото Народно заседание дружно с нашите сътрудници от Продължаваме промяната организирахме среща с Федор Вениславский, представител на президента Зеленски във Върховната рада на Украйна, членове на украинската комисия по сигурност и защита, както и посланика на Украйна в България Виталий Москаленко ", оповестиха от Демократична България във фейсбук страницата си.


Депутатите от “Демократична България ” увериха украинските си сътрудници, че политическата активност и гражданското присъединяване на техните представители и членове ще продължи да бъде в помощ на Украйна.

" Разказахме пред сътрудниците ни от Върховната рада за самодейността ни, осъдила съветската експанзия още в първия ден на нашествието, за триумфа на идеята ни да предоставим военна и филантропична помощ на Украйна и за отдадеността на хиляди наши симпатизанти, подкрепящи украинския народ в и оттатък рамките на България. В края на срещата напомнихме и за неотдавна признатото наше предложение за оповестяване на Гладомора в Украйна за геноцид ", написаха още от " Демократична България ".

Припомняме, че ГЕРБ също се срещнаха с представители на украинския парламент. Борисов затвърди поддръжката на партията към Украйна и съобщи, че ще работи за съдействие сред ГЕРБ и партията на Зеленски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР