По-рано днес Ю Ченгдонг, главен изпълнителен директор на Consumer Bussines

...
По-рано днес Ю Ченгдонг, главен изпълнителен директор на Consumer Bussines
Коментари Харесай

Huawei приключи с P серията: Всичко, която трябва да знаете за следващите флагмани – Pura

По-рано през днешния ден Ю Ченгдонг, основен изпълнителен шеф на Consumer Bussines Group в Huawei Technologies изненадващо разгласи, че компанията заменя дългогодишната си серия смарт телефони P с нова серия, наречена Pura. Първият телефон от новата серия ще бъде Pura 70. От Huawei настояват, че са възнамерявали това преименуване от най-малко 5 години, като през 2019 година са подали поръчки за търговски марки за „ Pura “ и „ HUAWEI Pura “.

1. Сбогом серия P, здравей Pura

Серията P беше показана за първи път през 2012 година с P1 и има 12-годишна история. Естетиката и изображенията постоянно са били съществени характерности на серията. Според компанията серията Pura ще продължи да се концентрира във връзка с изображенията и естетиката.

Води се интензивна полемика за това по какъв начин да се произнася „ Pura “. Според известията „ Pura “ значи чист или хубав на испански език, като се произнася като „ piu rua “. Някои непосредствено дадоха на новата поредност минималистично име – „ красива “, което подхожда както на произношението, по този начин и на смисъла на „ Pura “.

2. Очаквани устройства от серията Pura 70

Въпреки, че детайлностите от самата Huawei остават нищожни, надеждни приключвания на информация сочат, че първата итерация на серията Pura ще включва четири смарт телефона, а точно:

Huawei Pura 70 Huawei Pura 70 Pro Huawei Pura 70 Pro+ Huawei Pura 70 Ultra

Предполага се, че Ultra версията ще бъде правоприемник на Art Edition от серия P, като ще се отличава със същата настройка като модела Pro+, само че с усъвършенстван дизайн. Очаква се моделите Pro и Pro+ да имат основни разлики в живота на батерията и опциите на камерата.

3. Ранни спекулации за паметта, цветовете и дизайна

Лийкърът Digital Chat Station хвърли малко светлина върху евентуалните конфигурации и цветови разновидности на идните смарт телефони. Ето разбивка на това, което се знае до момента:

Pura 70: 12 GB RAM + 512 GB памет, ще бъде разполагаем в цветове Ice Crystal Blue, Feather Black, Snowy White и Sakura Rose Red.

Pura 70 Pro: 12GB RAM с 512 GB или 1 TB памет, ще бъде разполагаем в цветове Snowy White, Roland Purple и Feather Black.

Pura 70 Pro+: 16GB RAM с 512GB или 1TB памет, с цветови варианти, включващи Light Woven Silver, String White и Phantom Black. В приключването на информация се загатва и особено издание „ Lezhen Edition “, само че без съответна информация за неговия дизайн или характерности.

Pura 70 Ultra: 16GB RAM с 1TB памет, разполагаем в керамично бяло и керамично черно покритие.

Въз основа на формалния видеоклип с анонса на Huawei, серията Pura 70 евентуално ще се отличава с изразителен триъгълен остров на камерата на задния панел, в който ще се обитава тройна камера с настройка „ една огромна, две дребни “ дружно с LED мълния.

4. Серията Pura 70 скоро ще бъде показана

Спекулациите сочат, че новата серия ще бъде пусната на пазара не по-късно от края на този месец. Huawei към момента не е предоставила публично удостоверение за датата на стартиране на пазара.

Слуховете допускат, че серията Pura 70 може да бъде част от „ Пионерската стратегия “, сходно на серията Huawei Mate 60. Тази стратегия разрешава на ранните консуматори да резервират желаните от тях модели преди формалното им стартиране на пазара.

5. Какво да очаквате от серията Pura 70

Макар, че съответни детайлности към момента не са разкрити от Huawei, ето компилация от клюки и упования, свързани със серията.

Висока продуктивност: Очаква се серията Pura 70 да се зарежда от независимо създадения от Huawei чип от серията Kirin 9000, който подсигурява върхова продуктивност. 5G съгласуваност: Серията евентуално ще поддържа 5G мрежи дружно със сателитна информационна технология. Батерия с висока компактност и безжично зареждане: Очаква се дълъг живот на батерията и комфортни благоприятни условия за безжично зареждане. Усъвършенствана настройка на камерата: Триъгълният остров на камерата загатва за обещаваща система на камерата, която евентуално ще включва 50 МР съществена камера, перископичен телеобектив.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР