По-рано днес ви разказахме за плановете на Bugatti да представи

...
По-рано днес ви разказахме за плановете на Bugatti да представи
Коментари Харесай

Lucid ще представи Air с три мотора и мощност като на Chiron

По-рано през днешния ден ви разказахме за проектите на Bugatti да показа последния по рода си автомобил по време на автомобилната седмица в Монтерей, която стартира на 19 август. Сега от Lucid също загатнаха за извънредно забавна премиера по време на същото събитие, която може да постави завършек на господството на Tesla Model S Plaid в този сегмент.
`Lucid

Най-бързата Tesla ще има собствен заслужен съперник в лицето на Lucid Air в настройка с три електромотора. От компанията публично потвърдиха, че такава версия на електрическия автомобил ще бъде направена, откакто през септември 2020 година видяхме работещ първообраз, който записа време от 9.245 секунди на четвърт миля (402 метра). Мощният модел ще се появи и с образни разлики в съпоставяне със общоприетия Air, които се чака да го отличават фрапантно от „ елементарните “ модели.
`Lucid

Все още няма публично удостоверение за мощността, само че съгласно слуховете тя би трябвало да надвишава 1600 конски сили. Припомняме, че общоприетия модел с два електромотора генерира 1360 конски сили, а с прибавянето на трети мотор, тази мощ се чака да доближи до 1632 конски сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР