По-рано днес стана ясно, че играчите на волейболния отбор Малатя

...
По-рано днес стана ясно, че играчите на волейболния отбор Малатя
Коментари Харесай

Кошмарът в Турция няма край!

По-рано през днешния ден стана ясно, че играчите на волейболния тим Малатя Метрополитън Беледиеспор, които се бореха за плейофите в TVF на мъжка втора лига, са под руините на хотел, в резултат на мощния трус в Турция. Волейболистите са били в хотел " Кърчувал " в Малатя, който е бил изцяло опустошен от труса.

Четирима от играчите са били извадени отдолу под руините по време на избавителните интервенции. За останалите към момента няма информация, пишат медите в южната ни съседка.

Преди минути турските медии разгласиха нова кошмарна информация. Според Fanatik 14 волейболисти от клуба Хатай са били под руините в провинция Малатия. Към момента не се знае нищо за ориста им.

В град Кахраманмараш пък 30-40 спортисти от клуб по битка паднаха под руините.

" Разрушена е и постройката, в която имаше 30-40 наши борци в клуба по битка от Кахраманмараш. Спортистите ни лежат под руините. Чакаме незабавна помощ ", написа в обществените мрежи олимпийският първенец по свободна битка от 2016 година Таха Акгюл.

От втородивизионния футболен Малатияспор вече потвърдиха за гибелта на своя вратар Ахмед Ейт Туркаслан.

Бившият тим на национала Страхил Попов - Хатайспор, също е обиден. Спортният шеф на клуба Танер Савут е под руините. В неопределеност е и ганайската звезда Кристиан Атсу, който нощес означи гол във вратата на Касъмпаша.

По последни данни екс-играчът на британските елитни Челси и Нюкасъл е покрит под руините.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР