По-рано днес стана ясно, че 19 привърженици на Левски са

...
По-рано днес стана ясно, че 19 привърженици на Левски са
Коментари Харесай

Привържениците на Левски са държани в потресаващи условия в ареста в Скопие

По-рано през днешния ден стана ясно, че 19 последователи на Левски са задържани по време на дуела със Шкупи в Скопие. Осем български жители са арестувани за експанзия по време на мача, двама - за физическо нахлуване на полицейски чиновници, които са правили служебните си отговорности, а деветима са задържани за нападателно отношение към полицията.
 Снимка 627938
Източник:

В обществените мрежи се появиха фотоси от ареста в Скопие, от които се виждат ужасните условия, при които българите са държани.

Ето какво написаха от страницата " 100 години " Левски " София - вековни поздрави от целия свят " във " Facebook ":

" Вече 20+ часа левскари са държани от управляващите на българомразещата държавица Северна Македония в районни ръководства из страната. Със скалъпени обвинявания, които се менят на всеки 3 часа. Без храна. Вода се пие от чешма в тоалетна, която наподобява по този метод. В " Автокоманда " не престават да държат 10 наши момчета. Известно ни е за най-малко други 10 в разнообразни районни. Ако имате информация къде тъкмо, пишете тук.

Настояваме българските управляващи да се намесят по безапелационен метод, с цел да приберем нашите момчета вкъщи. Затова, апелирам разпространете тази информация.
 Снимка 627937
Източник:

Няма да обръщаме ненужно внимание на истеричните, детски югозомбита. Тийнейджърите са по този начин. Пъпчиви, надъхани, енергични и безориентирани. Уплашени. Особено, когато са се отрекли от фамилията си, избягали са от вкъщи, и нямат честен стожер, или ценностен ориентир, който да им покаже път и посока.

Най-голямата присъда за тази загнила, безбъдна и затънала до уши в ненавист държавица е фактът, че в столицата им, под знамето им, на националния им стадион, в европейските шампионати, я съставлява албански тим ".

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР