По-рано днес президентът Румен Радев каза: Излизат вече редица разкрития

...
По-рано днес президентът Румен Радев каза: Излизат вече редица разкрития
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към Радев: Ще трябва да обясните на левите хора защо така яростно нападате собственото си отроче -"Продължаваме промяната", което създадохте, за да убиете БСП

По-рано през днешния ден президентът Румен Радев сподели: " Излизат към този момент редица разкрития къде отива българското оръжие и аз недоумявам по какъв начин министърът на стопанската система (Корнелия Нинова - бел.ред.) ще изясни това на българите и на левите хора, които постоянно са били против войните, че българското оръжие подхранва този спор ".

Вицепремиерът, министър на стопанската система и промишлеността и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова реагира посредством пост във фейсбук профила си: " Ще би трябвало да обясните на левите хора за какво по този начин гневно нападате личното си отроче - " Продължаваме промяната ", което създадохте, с цел да убиете Българска социалистическа партия. И най-много да обясните метаморфозата си от вдигнатия пестник против Борисов преди година до абсолютния ви синхрон днес”, написа тя в персоналния си профил във Фейсбук.

Г-н Радев, желаете аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, само че ще би трябвало вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви контракти за експорт на оръжие е подписало вашето служебно държавно управление. Защото и в този момент, позволения за експорт се издават въз основа на подписаните тогава. И доста добре знаете, че дестинациите и тогава, и в този момент са същите - над 50 страни и нито една не е Украйна”, написа още тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР