По-рано днес от Meta обявиха два нови начина за потвърждаване

...
По-рано днес от Meta обявиха два нови начина за потвърждаване
Коментари Харесай

Instagram ще използва изкуствен интелект, за да познае възрастта ви

По-рано през днешния ден от Meta оповестиха два нови метода за потвърждаване на възрастта на своите консуматори в Съединени американски щати. Всеки който желае да промени възрастта в профила си и от такава под 18 години на такава над 18 години ще би трябвало да удостовери това, че е пълновръстен по един от три разнообразни метода. Това включва класическото качване на персонален документ, който да потвърждава възрастта или един от двата нови метода.
`Instagram

Единият от тях ви приканва да качите видео на което да се вижда лицето ви, а благодарение на компанията Yoti и изкуствен интелект, компютър ще реши дали изгледате на възраст над 18 години. Софтуерът взима чертите на лицето ви и споделя хипотетичната възраст.
`Instagram

Третият метод включва още трима доказани консуматори на Instagram, които могат да потвърдят това, че сте над 18 години. В профила си може да изберете три доверени профила, към които да изпратите поръчка за удостоверение на това, че сте над 18 години. Ако и трите потвърдят това, Instagram ще се довери и ще ви разреши да промените възрастта си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР