По-рано днес момчето пострада сериозно при инцидента на кръстовището за

...
По-рано днес момчето пострада сериозно при инцидента на кръстовището за
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжно. Ето Кои Са Трагично Загиналите В Адската Катастрофа Във Враца

По-рано през днешния ден момчето пострада съществено при случая на кръстовището за близкия квартал Бистрец, откакто спешната кола на ВиК му лиши преимуществото при придвижване по основен път в посока Враца.

Даниел е бил закаран в болничното заведение в извънредно тежко положение и цели 2 часа медиците се бориха за живота му. При новината за неговата гибел пред незабавното се събраха доста от неговите близки и другари, които не можеха да повярват на случилото се.

Пламен Каменов е починалият при касапницата на изхода на Враца. Мъжът е пътувал дружно с сътрудника си Симеон Оксилов в спешния автомобил на ВиК, когато при ляв завой в тях се е блъснал моторист. При удара возещият се на предната дясна седалка Пламен е умрял на място. В колата за спешна помощ с шина на врата и в доста тежко положение е претрупан 22-годишният рокер, който е в болница с черепно-мозъчна пострадване и още куп комбинирани контузии.

Лекарите сега се борят за живота му, само че прогнозите им не са оптимистични. Другият чиновник на ВиК - Симеон, е закаран в болничното заведение с рани по главата, само че е без заплаха за живота. Хората, които са очевидци на случая, разясняват, че мотористът е карал с доста висока скорост. На мястото на злополуката е и шефът на ВиК Ангел Престойски, който успокоява ранения си чиновник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР