По-рано днес лаптопът Infinix Zerobook 13 беше пуснат в продажба

...
По-рано днес лаптопът Infinix Zerobook 13 беше пуснат в продажба
Коментари Харесай

Infinix W1 серия QLED телевизори с до 4K резолюция са представени

По-рано през днешния ден преносимият компютър Infinix Zerobook 13 беше пуснат в продажба в Индия с начална цена от 51 990 рупии. Сега марката пусна нова гама от смарт тв приемници с висока разграничителна дарба, основани на webOS.

Новата серия QLED тв приемници Infinix W1 предлага две варианти за размер – 32 инча и 43 инча, като и двата модела употребяват квантови точки, с цел да обезпечат реалистични визуализации. Една от забележителните характерности на Infinix W1 QLED TV е домашното табло за ръководство, което работи като център за надзор и на други смарт устройства.

С тази функционалност потребителите могат комфортно да контролират настройките, да следят положението на устройството и да ръководят други съвместими устройства като светлини или охранителни камери.

32-инчовият модел предлага HD Ready QLED екран с резолюция 1366 x 768 пиксела и необятна цветова гама от 90% NTSC. От друга страна, 43-инчовият вид дава 4K QLED екран с резолюция 3840 x 2160 пиксела и необятна цветова гама от 94% DCI-P3 (+/-5%).

Тези тв приемници са оборудвани с четириядрен процесор с IMG BXE4 GPU с тактова периодичност 700 MHz. Те идват с 1 GB RAM и 8 GB памет за предпазване. Телевизорите работят с webOS и оферират известни приложения за стрийминг като Netflix, Prime Video, Disney+Hotstar, YouTube и други Освен това те поддържат Apple AirPlay и са съвместими с Apple Home устройства.

4K тв приемникът включва Magic Remote, добавяйки улеснение към потребителското преживяване. И двата модела се оферират с двулентов Wi-Fi 802.11ac.

Опциите за свързване включват 3 HDMI врата с поддръжка на ARC, 2 USB врата, 1 RF, 1 AV, 1 жак за слушалки и LAN. Телевизорите разполагат и с 20W (2 x 10W) високоговорители с поддръжка на Dolby Audio с необикновено качество на звука.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР