По-рано днес Kia разпространи няколко скици на обновения XCeed. Фейслифта

...
По-рано днес Kia разпространи няколко скици на обновения XCeed. Фейслифта
Коментари Харесай

Kia показа новия XCeed

По-рано през днешния ден Kia популяризира няколко скици на актуализирания XCeed. Фейслифта на модела ще бъде показан на 18 юли тази година като „ мек “ хибрид и plug-in хибрид. XCeed дебютира преди тъкмо три години, а неговите събратя от моделите Ceed, Proceed и Ceed SW получиха сходно ободряване преди към година. Повдигнатото комби за първи път ще се предлага с равнище на съоръжение GT-Line, което включва по-спортен стайлинг и по-големи джанти.

Промените засягат основно визията на XCeed, като откриваме нови светлини в предната част с нови LED графики, изменена решетка и нова ризница. Отзад също откриваме сходни разлики, главно в светлините, които идват с друга графика, както и новата емблема на компанията в средата на багажника. Долната част на бронята пък е получила нов дифузьор с реплика на накрайници.

`Kia

От Kia не демонстрират интериора, само че чакаме там да бъде открит нов 12.3-инчов цифров километраж, както и 10.25-инчов екран на инфотеймънт системата. Задвижването ще се обезпечава от 1.0-литров мотор със 120 конски сили или 1.6-литров бензинов мотор в композиция с електромотор със систематична мощ от 141 конски сили и пробег от 58 километра единствено на ток.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР