По-рано днес депутатът от ДПС беше избран за зам.-председател на

...
По-рано днес депутатът от ДПС беше избран за зам.-председател на
Коментари Харесай

Хамид: Държавата е доведена до трагично състояние, няма промяна а подмяна на едно лице с друго

По-рано през днешния ден депутатът от Движение за права и свободи беше определен за зам.-председател на Либералния интернационал
„ Няма смяна, а едно лице се заменя с друго, като страната е доведена до трагично положение, от което ще се измъква дълго време “,  това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи  Хамид Хамид, по отношение на номинацията на Асен Василев за министър председател в ново държавно управление на Политическа партия в границите на този парламент.

Той е безапелационен, че сега се оферират същите хора, и напомни, че  предсрочните избори са регламентирано средство за превъзмогване на рецесии.

„ Движение за права и свободи е допустим сътрудник в цяла Европа, в целия свят “, разяснява той, откакто по-рано през днешния ден той беше определен за зам.-председател на Либералния интернационал.

„ С огромно болшинство зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид бе определен зам.-председател на Либералния интернационал “, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

За ръководител делегатите на юбилейния конгрес на международната организация преизбраха още веднъж Хакима ел Хаите. През новия си мандат тя ще има шестима заместници, един от които е Хамид Хамид. За постовете се бореха осмина претенденти.

Либералният интернационал, който отбелязва 75 години от основаването си, организира конгреса си в София. Домакин на събитието, в което вземат участие над 250 делегати от повече от 60 страни, е българската демократична партия Движение за права и свободи.

За мен постът е чест и отговорност, съобщи Хамид Хамид и се ангажира с одобряването на демократичните хрумвания в България.

Изборът на Хамид е голямо самопризнание освен за Движение за права и свободи, само че и за България. То е знак, че Движението за права и свободи е същинският притежател на демократичните полезности в страната ни, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който напомни, че съпредседател на европейските либерали е евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР