По-рано днес бяха изиграни всички срещи от първия Challengers етап

...
По-рано днес бяха изиграни всички срещи от първия Challengers етап
Коментари Харесай

Приключи фаза №1 от Мейджъра в Рио, време е играта да загрубее в Legends

По-рано през днешния ден бяха изиграни всички срещи от първия Challengers стадий IEM Rio Major 2022, след който към този момент всички осем отбора, продлъжаващи напред, са към този момент ясни. В събота пък ще бъде даден стартът на първите мачове от втория Swiss Stage в шампионата - Legends. Там осемте състава от предходната фаза ще срещнат осем тима, които са спечелели мястото си в по-горното класиране с помощта на по-доброто си място от RMR-а.

Щастливците от последня ден на Challengers са Fnatic, Cloud9 и Vitality, които съумяха да поразят надлежно 9z, GamerLegion и OG. Това значи, че победените тимове си отпътуват от шампионата с по 10 000 $, което обаче никога не е мотив за горест от тяхна страна, тъй като 9z и GamerLegion съумяха да се потвърдят като мощни отбори, имащи шанса даже да бъдат наречени Tier 1, а за OG явно шансът им изигра неприятна смешка даже и в последната борба, която бе изгубена с 2 рунда на продълженията на карта №3.

Ето всички участници на Legends стадия: FaZe, NiP, Sporut, Spirit, NAVI, ENCE, Heroic, Liquid, MOUZ, Bad News Eagles, BIG, Outsiders/Virtus.Pro, FURIA, Vitality, Cloud9, Fnatic

Първите два дуела от кръга ще стартират от 16:00 часа в събота с двойките MOUZ - Liquid и Spirit - BNE.

Снимка: ESL
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР