По-рано днес БЛИЦ разкри, че адската ситуация в Гърция вече

...
По-рано днес БЛИЦ разкри, че адската ситуация в Гърция вече
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! "Липсващите близначки" - най-мистериозната и сърцераздирателна история от библейския ад в Гърция

По-рано през днешния ден БЛИЦ разкри, че адската обстановка в Гърция към този момент има своите лица. Медията ни към този момент разгласява смразяващи кръвта фрагменти от плажовете на южната ни съседка.


Както медията ни към този момент писа през вчерашния ден се появи поразителен роман за това по какъв начин малко 13-годишно момиче е скочило от скалите, мислейки си, че ще се избави в морето, само че за жалост е починало, разбивайки се в скалите .

Сега обаче се появи и най-сърцераздирателната история от огнения пъкъл в Гърция. Тя е на " изчезналите близначки ", пишат гръцките медии.

Става въпрос за 9-годишните сестрички София и Василики Филипополу.

Докато гледал какво се случва в Гърция татко им ги видял в репортаж по малкия екран. Двете девойки били избавени и качени на риболовна лодка край пристанището в Рафина. Те били съпроводени от непозната двойка и две по-големи девойки. Близначките били по банските си костюми, само че загърнати в одеала.


Баща им следял с паника случващотот се, тъй като децата му били на отмора с баба си и дядо си.

Щом ги видял по малкия екран живи се успокоил. Но за малко. Малко по-късно девойките мистериозно изчезнали, а и все още няма никаква диря от тях.

Баща им Янис Филипопулос трескаво търси хората, към които били децата му, с цел да разбере какво се случва с тях, само че безрезултатно.

Мъжът е толкоз обезверен, че даже е посетил моргата на детската болница " Гуди ", с цел да търсят близначките си.

И към този момента няма никаква след нито от хората, съпътстващи девойките, нито от самите София и Василики, както и не се знае какво се е случило с лодката, в която били всички те.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР