По-рано днес беше съобщено, че трима българи и един американец

...
По-рано днес беше съобщено, че трима българи и един американец
Коментари Харесай

Ето Кои Са Убитите Трима Българи В Чикаго!

По-рано през днешния ден беше обявено, че трима българи и един американец са били убити при пукотевица в жилищна постройка. Още един човек е в тежко положение. Предполага се, че нападателят е техен комшия.

" Нашето семейство - това са едни напълно спокойно и умерено живеещи хора, те не са забъркани в никаква незаконна или незаконна активност. Не са били в спор с причинителя. Мъжът - български жител, живее от дълги години в Америка. Жената, която е при започване на своите 40 години, е от няколко години в Америка, всички са законно пребиваващи. Мъжът, български жител, е и американски жител. Жената е собственик на зелена карта. " - съобщи консулът.

Според него, не става дума за закононарушение от ненавист. Вероятно нападателят е с психологично разстройство: " Убиецът е имал проблем с управлението на своята несдържаност. Това е нещото, което може би е отключило... става въпрос за някакво психопатично разстройство у този човек, само че отново ви споделям, не желая да издигам тези, защото има проверяващи органи. Абсолютно изрично мога да кажа, че това не е закононарушение на омразата. Ние работим цяла нощ, информирахме незабавно управлението на министерството. "

Иван Анчев добави, че Министерство на външните работи следи случая: " Министър Захариева персонално следи случая. Безспорно вие разбирате, че аз имам повече информация, само че не мога да я споделя, тъй като текат процесуално-следствени дейности, издигат се оперативни хипотези. Знаем имената на жертвите, уведомили сме роднините на жертвите. "

Консулът е в непрекъсната връзка с локалните управляващи и е подготвен да оказва нужното подпомагане.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 17:30 ч. Мъж, живеещ в същия блок, е нахлул в жилището на жертвите и ги е прострелял със лично оръжие. След това се е качил на петия етаж и е прострелял петата жертва.

Кметът на Чикаго Лори Лайтфут също разяснява убийството в туитър. Тя написа, че макар че стрелбата е " ужасяваща и съвсем необяснима ", се случва прекомерно постоянно - " не просто тук, само че и в цялата страна ". От началото на годината в Чикаго са станали 407 убийства.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР