По-рано днес (28 февруари) управляващата партия ГЕРБ на водачите на

...
По-рано днес (28 февруари) управляващата партия ГЕРБ на водачите на
Коментари Харесай

Журналист: Прави ли bTV безплатна реклама на кандидат-депутатът Любен Дилов-син?

По-рано през днешния ден (28 февруари) ръководещата партия ГЕРБ на водачите на листите с претенденти за народни представители за изборите на 4 април.
В него няма изненади, в случай че се изключи Любен Дилов-син , който измести Ивелина Василева от челното място в Бургас.
На пръв взор няма нищо необичайно, само че журналистът от " Свободна Европа " Полина Паунова припомня, че по-късно довечера в ефира на bTV започва предаването " България търси гений ", в което като жури взе участие точно Дилов-син.
" С днешното издание, въпросният формат, до изборите има ПЕТ ефира. Пет недели. Към тях прибавяме заставките, авторекламите, гостуванията в други продукции.
Дали бТВ не прави изцяло безвъзмездна рекламата на ГЕРБ в Бургас (нали Дилов щеше да е лидер там) ", пита Паунова и добавя:
" Редно ли е това? Водач на листа цяла предизборна акция във бодър ефир? "

Оказва се, че сходен проблем е имало и преди. По време на акцията за парламентарните избори през 2017 година филмът " Потъването на Созопол " е свален от празничната стратегия на Българска национална телевизия на 3 март, защото музикантът Васил Гюров (кандидат за национален представител) е участник в него.
През 2011 година точно bTV отсрочва старта старта на сериала " Стъклен дом ", защото той съответствува с президентската акция, в която Стефан Данаилов беше формален подгласник на Ивайло Калфин
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР