По програма «Красива България», в рамките на проект за въвеждане

...
По програма «Красива България», в рамките на проект за въвеждане
Коментари Харесай

В Свищов реализираха проект за енергийна ефективност по програма «Красива България» за близо 190 000 лв.

По стратегия «Красива България», в границите на план за въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост в ДГ „ Слънчо ” – град Свищов се осъществя план на стойност 189 361 лева, от които община Свищов обезпечи лично финансиране 110 000 лева

В разследване на ремонтните действия, в детското заведение беше сменена съществуващата отоплителна система, с казан на пелетно гориво и енергоефективни радиатори, замяна на ВиК тръби и ремонтни действия в санитарните пространства. Извършеният ремонт ще има директно влияние върху 120 деца и за близо 28 индивида педагогичен и непедагогически личен състав.

В най-малката група община Свищов вложи в допълнение лични средства, с които бяха ремонтирани спалното помещение, беше положен паркет на занималнята, възобновени мебелите и постелъчното долни дрехи. Директорката на ДГ «Слънчо» Цветана Трифонова и кметът на Свищов прерязаха лентата на обновените зали на най-малката група, а малчуганите ги посрещнаха с проведена занимателна стратегия.

На радостното събитие кметът на Свищов беше съпроводен от зам.-кметът Анелия Димитрова и шеф отдел «Образование» Румяна Кузева, които имаха значителен принос за осъществяване на обновяването и възстановяване на изискванията в групата. В своето послание към родителите Генчо Генчев сподели, че всички старания, които поставя общинското управление са ориентирани към основаване на улеснение, сигурност и комфорт за децата, педагогическия и непедагогическия личен състав, а с реализирането на плана, ще се обезпечи съвременна, здравословна и функционална просветителна инфраструктура, с високо равнище на енергийна успеваемост.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР